Bliv vores næste lokationspartner

Opladning af elbiler er blevet en vigtig del af servicetilbuddet ved indkøbscentre, restauranter og butikker. I dag ønsker kunderne at kombinere opladning med indkøb, træning eller måltider. Ved at facilitere opladning af elbiler gør du dit område mere attraktivt og skaber merværdi for dine kunder.

Har du eller din virksomhed en grund, der egner sig til opladning af tung transport?

Vil du bidrage til miljøvenlig transport og et bedre klima ved at etablere en ladestation til tung transport?

Eviny er en af Skandinaviens største spillere inden for hurtigopladning. Vores ladestationer er åbne for alle og giver kunderne hurtig og effektiv opladning.

Vi er den største leverandør af højeffektopladere i Norge, og for nylig installerede vi verdens hurtigste oplader i Oasen indkøbscenter i Bergen. Vores kundeservice er altid åben og håndterer alle praktiske spørgsmål fra kunderne.

Vi ønsker at komme i kontakt med indkøbscentre og områder med services over hele landet.

Skab værdi med ladestationer

Den voksende tendens til online shopping er en udfordring for indkøbscentre og fysiske butikker. Vidste du, at ladestandere kan være med til at bremse denne udvikling?

Ved at placere ladestationer tæt på indkøbs- og servicetilbud tiltrækker du kunder i hele åbningstiden. På den måde bidrager du til lokal værdiskabelse og vækst, samtidig med at kunderne får mest muligt ud af den tid, de oplader deres bil.

Hvad koster det at installere?

Intet. Tværtimod tager vi os af installation og drift af ladestationerne. Sammen skaber vi en bedre kundeoplevelse og faciliterer en mere bæredygtig hverdag.

Kontakt os, hvis du er klar til at blive vores lokationspartner, eller hvis du vil vide mere om, hvad det indebærer.

Hurtig opladning i fremtiden

Der er ingen tvivl om, at elbiler vil erstatte alle fossildrevne biler. Og dette skift sker hurtigt. Men hvordan vil vi oplade i fremtiden? Ifølge en nylig rapport fra McKinsey vil brugen af ladestationer stige og udgøre 30% af al opladning inden 2030.

Urbanisering og befolkningstæthed betyder, at flere og flere slår sig ned i lejligheder tæt på bymidten, hvor mange ikke har adgang til opladning derhjemme. Samtidig er delebiler en voksende trend, hvor du kun "låner" en bil, når du har brug for det.

Kontakt os for at blive lokationspartner!