Klar til at tilbyde dine besøgende muligheden for hurtig opladning?

Oplad nemt elbiler, mens du handler eller spiser – ligesom i Norge. For nu kommer vi til Danmark.

Intet land i verden har flere elbiler per indbygger end Norge. Eviny er en af de førende udbydere af hurtigladestationer til elbiler i Nordeuropa. Evinys mange års erfaring gør det muligt for fastfood, butikker og indkøbscentre at opsætte hurtigladestationer – et attraktivt tilbud til kunderne!

Eviny etablerer sig nu i Danmark for at støtte bilister og virksomheder i den succesfulde udbredelse af e-mobilitet. Vi har i øvrigt også stor erfaring med opsætning af hurtigladestandere på andre lokationer med stor trafik.

Hvad er fordelene ved Eviny?

 • Vores ladestandere er kompatible med alle elbilmodeller.
 • Vores app tilbyder bilister brugervenlig adgang (app rated 4.6 i App Store).
 • Vi er en af de mest erfarne udbydere inden for ladestandere til elbiler i Europa.
 • Vi er en pålidelig partner med stor ekspertise inden for energiomstillingen.
Portrettbilde av Odd Olaf Askeland, som er leder for hurtiglading hos Eviny.

NREP indgår aftale med Eviny om lynladere til bymidtecentre

Der er godt nyt til de elbilister, der fremover planlægger at lægge vejen forbi et af de bymidtecentre, som ejendomsselskabet NREP står bag. I løbet af 2023 opsætter ladeoperatøren Eviny 50 lynladepunkter ved shoppingcentre i København og Aarhus og deres omegne, fordelt på 7 shoppingcentre.

Læs mere

Skab værdi med ladestationer

Online shopping er en vigtig udfordring for shoppingcentre og fysiske butikker. Vidste du, at ladestationer bidrager til at vende den udvikling?
Ved at placere ladefaciliteter i tilknytning til shopping og servicetilbud tiltrækker du kunder i hele åbningstiden. Sådan kan du skabe vækst og værdi lokalt - samtidigt med, at kunderne udnytter tiden imens de lader bilen.

Hvad koster det at etablere?

Ingenting. Tværtimod - vi tager os af installation og drift af ladestationerne. Sammen skaber vi en bedre kundeoplevelse, og understøtter en grøn, bæredygtig hverdag. Kontakt os, hvis du er klar til at blive lokationspartner - eller hvis du vil vide mere om, hvad det indebærer.

Her kan du finde vores ladestandere i Norge og Sverige

Snart kommer der nye ladestandere på disse adresser:

 • Frihedens Butikscenter, Strandmarksvej 20, 2650 Hvidovre
 • Taastrup Torv, Taastrup Torv 2, 2630 Taastrup
 • Vallensbæk Station, Vallensbæk Stationstorv 50, 2665 Vallensbæk Strand
 • Veri Center, Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov
 • Kronen, Vanløse Torv 1, 2720 Vanløse
 • Herlev Midtpunkt, Herlev Bygade 22, 2730 Herlev
 • Trøjborg Centret(Nu ejet af Løgten Invest), Otte Ruds Gade 98, 8200 Aarhus

Hvem er Eviny?

Eviny har produceret ren, vedvarende energi fra elvene, der løber ud i de norske fjorde i over 100 år. Elektriciteten fra vandkraft bruges i Norge og i andre europæiske lande. Vi er en af Norges største energiproducenter, og vi investerer i intelligente løsninger for fremtiden.

Udover systemerne til hurtigopladning af elbiler arbejder vi hver dag på at reducere udledningen i samfundet.

I Bergen har vi bygget Europas største onshore strømforsyningssystem til krydstogtskibe. På den måde kan de store skibe, der ligger fortøjet i havn, forsynes med ren, vedvarende elektricitet i stedet for fossile brændstoffer. Vi arbejder på at undgå emissioner på byggepladser så meget som muligt gennem intelligente, rene nye løsninger.

Vi har endda oprettet verdens første hurtigladestation til elektriske både. Det gør det muligt at oplade elbiler og elbåde hurtigt.

Har vi vakt din nysgerrighed? Kontakt os for en uforpligtende snak.