Ti tips til dig der skal på tur med elbil

Skal du på langtur med elbil? Så er det godt at vide, at Eviny giver mest værdi for pengene, er bedst til kundeservice og har de mest loyale kunder, ifølge Norges største kundetilfredshedsundersøgelse EPSI.

Men hvad kan være smart at tænke over, inden du sætter dig i bilen? Her er ti tips!

1) Hent Skandinaviens bedste ladeapp før du rejser

Ca. en halv million Skandinaver bruger allerede Bilkraft-appen. Appen har bedste rating for lade-apps i både App Store og Google Play. Tjek at du har Bilkraft installeret. Så er du klar til at lade, når du ankommer til en af vores 247 ladestationer. Appen har fået super anmeldelser på Google Play og App Store.

Download app til iOS (åpnes i nytt vindu)

Download app til Android (åpnes i nytt vindu)

2) Lad smart – spar tid og penge

Afslut opladningen når du har nået 80 procent. De fleste har ikke behov for at fuldlade batteriet de sidste procent. Det går langsommere, er dyrt og kan skabe kø. Når batteriet overstiger 80% påløber 1 kr pr minut i tillæg til energiprisen – så bliver der mindre kø på vores ladestationer.

3) Tjek prisen før du lader

Vi har de samme faste priser, uanset om du er registreret kunde i Bilkraft-appen eller drop-in kunde. Priserne finder du let i Bilkraft-appen og på eviny.dk. Vi er klar over, at nogen synes det er vanskeligt at finde pris hos de forskellige ladeoperatører. Hos os betaler du det samme for hurtigladning og lynladning.

4) Vil du undgå kø? Tjek i appen

Vi ved at ladekø kan irritere. Derfor sætter Eviny lynladere op, så ladningen bliver hurtigst mulig. På travle steder opsætter vi flere ladere. Det giver mindre kø. Er du alligevel usikker på, om der er kø, når du skal lade, så ser du nemt i appen hvor mange ledige ladepunkter vi har på hver station.

5) Lad når batteriet er varmt

Så lader du hurtigere. Nogle biler har en funktion til forvarmning af batteriet. Andre biler skal køre lidt, før batteriet er varmt.

6) Tjek hastigheden på laderen

Tror du alle ladere er lige hurtige? Det er ikke korrekt. Jo højere kW, jo hurtigere kan laderen oplade. Ofte er det dog bilen, som sætter grænsen for din maksimale ladehastighed. Vi satser på lynladere som lader superhurtigt, og vi installerer løbende flere ladere på 360kW eller mere rundt omkring i landet. I appen kan du bruge filteret for at se ladestationer med lynladere som matcher din bil.

7) Udnyt ladepausen

Brug ladepausen til at strække små og store ben. Brug kortet på vores hjemmeside til at planlægge ladestop på ruten før du kører. De fleste af vores ladestationer er i nærheden af butikker eller andre servicetilbud. Måske du vil ordne dagens indkøb mens du lader?

8) Husk ladebonus – spar penge

Har du aktiveret ladebonus i Bilkraft-appen? Så får du 10% rabat! Du aktiverer ladebonus i appen under "Min Bilkraft" - "Tilbud og rabatter".

9) Ked af lade-apper? Så kan du bruge Mobile Pay!

Selvfølgeligt kan du betale med Mobile Pay på vore ladestationer – det manglede da bare. Selvom vores kunder er glade for Bilkraft-appen er det nemt at betale, også uden at bruge app.

10) Vi hjælper dig døgnet rundt

Har du brug for mere hjælp? Fortvivl ikke. Vi er her altid for dig med kundeservice døgnet rundt. Du kan til enhver tid ringe til os på 55 57 00 00, hvis du har brug for hjælp.

Tjek også vores hjælpeside til opladning